Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Jan Olphert Vaillantlaan 157 in Amsterdam 1086 XZ

Jan Olphert Vaillantlaan 157

1086 XZ Amsterdam
Vraagprijs € 500.000,- k.k.

Omschrijving

BEN te koop!

Jan Olphert Vaillantlaan 157
1086 XZ AMSTERDAM

*** See English text below ***


Heerlijk wonen met een fabuleus uitzicht over water op een heerlijke autoluwe plek op Steigereiland op IJburg!
In het unieke Vrijburcht complex op IJburg is deze heerlijke maisonette woning met terras en vaste parkeerplek in de ondergrondse...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 114 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

English translation below
BEN te koop!

Jan Olphert Vaillantlaan 157
1086 XZ AMSTERDAM

*** See English text below ***


Heerlijk wonen met een fabuleus uitzicht over water op een heerlijke autoluwe plek op Steigereiland op IJburg!
In het unieke Vrijburcht complex op IJburg is deze heerlijke maisonette woning met terras en vaste parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage vrij gekomen. Deze woning bestaat uit 2 verdiepingen met op de tweede etage de royale living met open keuken en dat prachtige uitzicht en op de derde verdieping de slaapverdieping met 3 slaapkamers, een badkamer en een heerlijk zonneterras. Vanuit beide woonlagen is het uitzicht magistraal en kijkt uit op water en veel groen. Hier wonen is de perfecte combinatie van licht, ruimte, natuur en toch stad!
Het complex is gelegen op Steigereiland op een autovrij stukje, met voor de deur de kade en als buren het gezellige café restaurant Vrijburcht.
In deze Vereniging zijn veel gezamenlijke voorzieningen, zoals een gemeenschappelijke binnentuin, groente/plantenkas, klusruimte, gezamenlijke fietsenstalling, logeerkamer, een theater welke ook af te huren is voor vergaderingen en/of feestjes, een kleine haven voor de bewoners en een zwemsteiger. U wordt daar mede eigenaar van en kunt van al deze voorzieningen gebruik maken.

De indeling:
Begane grond: Gezamenlijk entree, met lift of trappenhuis naar de tweede verdieping. Wanneer u de lift neemt stopt deze op de tweede verdieping direct voor de woning op de nummer 157. Ideaal met veel boodschappen of kleine kinderen in kinderwagens.
Tweede verdieping: entree, meterkast, separaat toilet, open ruimte met moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruime living met prachtige grote ramen en uniek uitzicht. Onder de trap nog een grote trapkast; met de trap naar de derde verdieping:
Derde verdieping: ruime overloop met daklicht, op deze verdieping 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom is uitgebouwd (met vergunning) en toegang tot het dakterras heeft. Badkamer is voorzien van een 2de toilet, een ligbad en douche. Op de overloop is een kast op maat gemaakt waarin de wasmachine aansluiting is geplaatst.
Op de begane grond van het complex bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging, een separate berging en 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk IJburg, op Steigereiland. Dit eiland kenmerkt zich om zijn vernieuwende en veelzijdige architectuur. Het steigereiland is qua faciliteiten een volwaardig eiland, met een grote basisschool om de hoek(Montessori) en diverse kinderdagverblijven. Er bevindt zich een grote huisartsenpraktijk, buurtwinkeltjes, tandartsen en kappers. Het grotere Haveneiland beschikt over diverse basisscholen, het IJburg College (VWO, HAVO en VMBO) en gezondheids- en kinderopvangcentra. Het winkelcentrum met haar ambachtelijke verswinkels, een grote Albert Heijn, Vomar en DEEN, HEMA, leuke restaurants, trendy cafés, theater en stadstrand Blijburg. Het haveneiland grenst aan de oevers van de Rieteilanden en het Diemerpark: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand en er resideert een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op het Rieteiland Oost. Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. IJburg en met name Steigereiland ligt direct aan de A10, afslag S114. Diverse uitvalswegen (A4 en A9) zijn zo bereikbaar, dit geldt ook voor de Luchthaven Schiphol. Tramlijn 26 brengt u in ca. twaalf minuten van IJburg naar het Centraal Station. Bus 66 rijdt in 15 minuten naar de Arena. Het complex Vrijburcht ligt zeer gunstig ten opzichte van de binnenstad en de Ring. In slechts 5 minuten bent u met de auto op de Ring en met de fiets pakt u de Nesciobrug om na 20 fietsminuten in het centrum te arriveren.
Het complex ligt op een autoluw straatje, met voor de deur de kade. Hier is het heerlijk vertoeven in de zomer met de vele bootjes, zwemmende kinderen en een verkoelende drankjes op het terras van Vrijburcht.
De Vereniging heeft veel gezamenlijke voorzieningen waar je als eigenaar gebruik van mag maken. Tevens treft u er een woongroep aan voor licht verstandelijk gehandicapten, een kinderopvang en het café restaurant Vrijburcht en een theater en filmzaal .

Kenmerken:
-Werkelijk fabelachtig en uniek uitzicht op het water en het groen van het park;
-Heerlijk courant ingedeeld appartement met 3 slaapkamers en een dakterras;
-Ideale stap voor mensen vanuit de stad;
-Complex met lift, dus voor meerdere doelgroepen geschikt;
-Er is een gemeenschappelijke binnentuin, groente/plantenkas, klusruimte, gezamenlijke fietsenstalling, logeerkamer, een theater welke ook af te huren is voor vergaderingen en/of feestjes, een kleine haven voor de bewoners en een zwemsteiger. U wordt daar mede eigenaar van en kunt van al deze voorzieningen gebruik maken;
-Goede VvE, servicekosten € 208,- per maand;
-Eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage, voorzien van camerabewaking;
-Goede ligging nabij tram, uitvalswegen, parken, scholen, en winkelcentrum;
-Zonnepanelen op het dak;
-Er is vloerverwarming aanwezig;
-Afgekochte erfpacht tot en met 31 maart 2055.

Vraagprijs appartement: € 500.000,-- k.k. (incl. pp)
Oplevering: in overleg


Laat u verrassen door deze heerlijke woning met dat fantastische uitzicht. U zult aangenaam verrast worden door de ruimte, het licht en het uitzicht en de gemeenschappelijke extra’s die deze Vereniging biedt. Kom Kijken en bel uw eigen NVM makelaar of ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

***********************************************************************************************
AM for sale!

Jan Olphert Vaillantlaan 157
1086 XZ AMSTERDAM


A house in a beautiful location with a breath-taking view across the water in a wonderful low traffic neighbourhood on Steigereiland, IJburg!

This charming maisonette in the Vrijburcht complex on IJburg has a terrace and private parking space in the underground parking garage and has recently come on the market. This house has two floors; the generous living room and open-plan kitchen are located on the second floor, offering a beautiful view of the surroundings; the third floor has three bedrooms, a bathroom and a sunny terrace. Both floors have a gorgeous view of the water and the park. Living here is the perfect combination of light, space, nature and city!
The complex is located along the water in a low-traffic zone on Steigereiland, next to bar-restaurant Vrijburcht.
This Association offers lots of communal facilities, such as a communal courtyard garden, hothouse for greens/plants, workshop area, communal bike parking, guest room, a theatre which can be hired for meetings and/or parties, a small harbour for residents and a swimming jetty. Upon purchasing this property, you will become a member of the Association and will be able to use all these facilities.

Layout:
Ground floor: Communal entrance area with stairs or elevator to the second floor. The elevator door on the second floor is just opposite the house at number 157. Ideal when you have a lot of shopping or small children in carriages.
Second floor: entrance, meter cupboard, separate toilet, open space with modern kitchen including kitchen appliances, generous living room with beautifully large windows and a unique view. There is another cupboard under the stairs; stairs leading up to the third floor:
Third floor: good-sized landing with skylight, three bedrooms: the master bedroom has been extended (with planning permission) and has access to the roof terrace. The bathroom has a second toilet, a bath and shower. The landing has a fitted wardrobe in which the washing machine connection is located.
The communal bike shed and a private storage are located on the ground floor and the parking space is in the underground parking garage.

The location:
The apartment is located in the spaciously laid out and child-friendly IJburg area, on Steigereiland; An area known for its innovative and diverse architecture. Steigereiland has all the facilities you need, such as a primary school (Montessori), various childcare centres, a doctor's practice, dentists, hairdressers and a variety of shops. Nearby Haveneiland is larger and has various primary schools, IJburg College (higher secondary education), healthcare centres and childcare centres. You can find the shopping centre with its speciality shops, a large Albert Heijn, Vomar and DEEN supermarkets and HEMA, as well as great restaurants, hip bars, a theatre and city beach Blijburg. Haveneiland is close to water's edge of the Rieteilanden and Diemer Park, which is a nature area the size of the
Vondelpark where you can jog, skate and bike (beautiful cycling routes e.g. to Muiden) to your heart's content. The park even has its own beach and is home to a soccer and hockey club. Tennis can be played on Rieteiland Oost. IJburg has a distinct Maritime feel due to the wide expanse of water in its surroundings, with, at its heart, the harbour and the water sports centre. IJburg, and particularly Steigereiland, is near exit S114 of the A-10 motorway, as well as the A-4 and A-9 motorways and Schiphol Airport. And has good public transport links: Tram 26 takes you to Amsterdam Central Station in approx. 12 minutes and Bus 66 takes you to the Amsterdam Arena in 15 minutes. The Vrijburcht complex is conveniently situated towards Amsterdam city centre, which is just a 20-minute bike ride away via the Nescio bridge, and just 5 minutes from the A-10 motorway.
Vrijburcht is located along the water in a low-traffic zone; in summer this is a great area to swim, go boating or just relax and enjoy a drink at the terrace of bar-restaurant Vrijburcht.
The owners in the Vrijburcht complex have access to lots of communal facilities and includes a group accommodation for the slightly mentally disabled, a childcare centre, bar-restaurant Vrijburcht and a theatre/cinema.

Specifics:
- Truly fabulous and unique view across the water and the park;
- Wonderfully proportioned apartment with three bedrooms;
- Ideal for people moving out of the city centre;
- The complex has an elevator and therefore suitable for many people.
- There has lots of communal facilities, such as a communal courtyard garden, hothouse for greens/plants, workshop area, communal bike parking, guest room, a theatre which can be hired for meetings and/or parties, a small harbour for residents and a swimming jetty. Upon purchasing this property, you will become a member of the Association and will be able to use all these facilities.
- Well-organised Owners’ Association, monthly service fee: € 208;
- Private parking space in underground garage with camera security;
- Good location near tram, motorways, parks, schools and shopping centre;
- Solar panels on the roof;
- Floor heating;
- The ground rent has been bought off until 31 March 2055.

Asking price: € 500,000 costs payable by the purchaser (incl. parking space)
Delivery: in consultation.


Make sure you take a look at this beautiful apartment and that amazing view. You will be pleasantly surprised by the space, the light, the view and all the communal facilities the Association offers.

We have selected this information with the utmost care. We accept no responsibility for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All the indicated measurements and surfaces are indicative. The buyer has a duty to investigate any issues that are relevant to him/her. The real estate agent is the advisor of the seller in respect of this apartment. We advise you to engage the services of an expert (NVM) real estate agent to assist you during the purchasing process. If you have a specific requirement with regard to the residence, we recommend that you inform our purchasing real estate agent thereof in time and conduct an independent investigation, or have it done on your behalf. If you do not engage the services of an expert representative, the expert deems that you are capable to establish any relevant matters. The MVA terms and conditions are applicable in full.

AM for sale!

Jan Olphert Vaillantlaan 157
1086 XZ AMSTERDAM

A house in a beautiful location with a breath-taking view across the water in a wonderful low traffic neighbourhood on Steigereiland, IJburg!

This charming maisonette in the Vrijburcht complex on IJburg has a terrace and private parking space in the underground parking garage and has recently come on the market. This house has two floors; the generous living room and open-plan kitchen are located on the second floor, offering a beautiful view of the surroundings; the third floor has three bedrooms, a bathroom and a sunny terrace. Both floors have a gorgeous view of the water and the park. Living here is the perfect combination of light, space, nature and city!
The complex is located along the water in a low-traffic zone on Steigereiland, next to bar-restaurant Vrijburcht.
This Association offers lots of communal facilities, such as a communal courtyard garden, hothouse for greens/plants, workshop area, communal bike parking, guest room, a theatre which can be hired for meetings and/or parties, a small harbour for residents and a swimming jetty. Upon purchasing this property, you will become a member of the Association and will be able to use all these facilities.

Layout:
Ground floor: Communal entrance area with stairs or elevator to the second floor. The elevator door on the second floor is just opposite the house at number 157. Ideal when you have a lot of shopping or small children in carriages.
Second floor: entrance, meter cupboard, separate toilet, open space with modern kitchen including kitchen appliances, generous living room with beautifully large windows and a unique view. There is another cupboard under the stairs; stairs leading up to the third floor:
Third floor: good-sized landing with skylight, three bedrooms: the master bedroom has been extended (with planning permission) and has access to the roof terrace. The bathroom has a second toilet, a bath and shower. The landing has a fitted wardrobe in which the washing machine connection is located.
The communal bike shed and a private storage are located on the ground floor and the parking space is in the underground parking garage.

The location:
The apartment is located in the spaciously laid out and child-friendly IJburg area, on Steigereiland; An area known for its innovative and diverse architecture. Steigereiland has all the facilities you need, such as a primary school (Montessori), various childcare centres, a doctor's practice, dentists, hairdressers and a variety of shops. Nearby Haveneiland is larger and has various primary schools, IJburg College (higher secondary education), healthcare centres and childcare centres. You can find the shopping centre with its speciality shops, a large Albert Heijn, Vomar and DEEN supermarkets and HEMA, as well as great restaurants, hip bars, a theatre and city beach Blijburg. Haveneiland is close to water's edge of the Rieteilanden and Diemer Park, which is a nature area the size of the
Vondelpark where you can jog, skate and bike (beautiful cycling routes e.g. to Muiden) to your heart's content. The park even has its own beach and is home to a soccer and hockey club. Tennis can be played on Rieteiland Oost. IJburg has a distinct Maritime feel due to the wide expanse of water in its surroundings, with, at its heart, the harbour and the water sports centre. IJburg, and particularly Steigereiland, is near exit S114 of the A-10 motorway, as well as the A-4 and A-9 motorways and Schiphol Airport. And has good public transport links: Tram 26 takes you to Amsterdam Central Station in approx. 12 minutes and Bus 66 takes you to the Amsterdam Arena in 15 minutes. The Vrijburcht complex is conveniently situated towards Amsterdam city centre, which is just a 20-minute bike ride away via the Nescio bridge, and just 5 minutes from the A-10 motorway.
Vrijburcht is located along the water in a low-traffic zone; in summer this is a great area to swim, go boating or just relax and enjoy a drink at the terrace of bar-restaurant Vrijburcht.
The owners in the Vrijburcht complex have access to lots of communal facilities and includes a group accommodation for the slightly mentally disabled, a childcare centre, bar-restaurant Vrijburcht and a theatre/cinema.

Specifics:
- Truly fabulous and unique view across the water and the park;
- Wonderfully proportioned apartment with three bedrooms;
- Ideal for people moving out of the city centre;
- The complex has an elevator and therefore suitable for many people.
- There has lots of communal facilities, such as a communal courtyard garden, hothouse for greens/plants, workshop area, communal bike parking, guest room, a theatre which can be hired for meetings and/or parties, a small harbour for residents and a swimming jetty. Upon purchasing this property, you will become a member of the Association and will be able to use all these facilities.
- Well-organised Owners’ Association, monthly service fee: € 208;
- Private parking space in underground garage with camera security;
- Good location near tram, motorways, parks, schools and shopping centre;
- Solar panels on the roof;
- Floor heating;
- The ground rent has been bought off until 31 March 2055.

Asking price: € 500,000 costs payable by the purchaser (incl. parking space)
Delivery: in consultation.

Make sure you take a look at this beautiful apartment and that amazing view. You will be pleasantly surprised by the space, the light, the view and all the communal facilities the Association offers. Call your NVM real estate agent or our office to plan a viewing of this house.

We have selected this information with the utmost care. We accept no responsibility for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All the indicated measurements and surfaces are indicative. The buyer has a duty to investigate any issues that are relevant to him/her. The real estate agent is the advisor of the seller in respect of this apartment. We advise you to engage the services of an expert (NVM) real estate agent to assist you during the purchasing process. If you have a specific requirement with regard to the residence, we recommend that you inform our purchasing real estate agent thereof in time and conduct an independent investigation, or have it done on your behalf. If you do not engage the services of an expert representative, the expert deems that you are capable to establish any relevant matters. The MVA terms and conditions are applicable in full.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 500.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 208,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwperiode 2001-2010 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 114 m² Inhoud 398 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Dakterras Ja Energie Energieklasse A Energie einddatum 08-08-2028 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 10 m² (2.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AU Perceelnummer 517 Index 38 Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2055-03-31 Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AU Perceelnummer 517 Index 73

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.