Mijn favorieten

BEN uw makelaar bij verkoop en aankoop

Verkoop:

Verkoopopdracht:
Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning verkopen ? Bel ons kantoor voor een vrijblijvend verkoopadvies. Bij u thuis nemen we uw woning op en bespreken wij uw verkoopwensen.  Na ons bezoek aan uw woning werken wij een op maat verkoopadvies uit waarbij de vraagprijs, verwachte opbrengst en de verkoopstrategie de kern is. Voor de verkoop van uw woning is een goede presentatie van groot belang. Onze foto’s worden gemaakt door een fotograaf die professionele foto's, 360 graden en een film maakt. Tevens wordt de woning minutieus ingemeten voor 2D en 3D plattegronden en om te voldoen aan de meetinstructie NEN 2580.Bij de start van de verkoop wordt uw woning aangemeld bij het NVM uitwisselingssysteem en geplaatst op de website van Funda, MVA, Makelaarskantoor BEN en social media. Wij begeleiden de bezichtigingen, adviseren en voeren de onderhandelingen en uiteindelijk zullen we naar de notaris gaan voor de koop- en transportakte. Wij zullen voor u de best mogelijke verkooptransactie realiseren.
Wij hanteren geen standaard courtage tarief. Elke opdracht is uniek en wij hanteren per opdracht een op maat gemaakte courtage.

Nieuwsgierig ? Bel ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor de verkoop van uw woning.Aankoop:

Uitgebreide zoekopdracht:
Makelaarskantoor BEN begeleidt u graag bij de aankoop van een nieuwe woning. Maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor om samen uw woonwensen in kaart te brengen en te kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn op de Amsterdam onroerend goed markt.
Via het uitwisselingssysteem van de NVM en ons uitgebreide netwerk in Amsterdam onroerend goedmarkt ontvangt u dagelijks het nieuwe aanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet. Wij regelen en begeleiden u bij de bezichtigingen, indien de woning is gevonden analyseren en rechercheren wij alle ter zaken doende details, wij voeren de onderhandelingen, en ook bij de koop- en leveringsakte bij de notaris zijn we uw steun en toeverlaat.  Kortom, wij staan u bij tot op het moment dat u de sleutel van uw nieuwe woning in handen heeft. Dit traject is het uitgebreide aankoopproces.
Wij hanteren geen standaard courtage tarief. Elke opdracht is uniek en wij hanteren per opdracht een op maat gemaakte courtage.

Eenmalige aankoopbegeleiding:
Wellicht heeft u zelf al uw nieuwe woning gevonden en heeft u alleen een makelaar nodig voor de onderhandelingsfase ? Ook dan bent u bij Makelaarskantoor BEN aan het juiste adres. Na een eenmalige bezichtiging aan de betreffende woning zullen wij alles voor u in kaart brengen en ons advies en de te bewandelen onderhandelingsstrategie met u bespreken.
Voor dit kortere traject berekenen wij een lagere courtage dan het gehele aankoopproces.

Nieuwsgierig hoe dit allemaal werkt en interesse in een vrijblijvend gesprek ? Neem contact met ons op door een bericht achter te laten via het contactformulier of bel naar
ons kantoor: 020 - 420 24 00.