Mijn favorieten

BEN uw makelaar bij huur en verhuur

Makelaarskantoor BEN is ook uw partner bij het huren of verhuren van uw woning.

Verhuur:
Makelaarskantoor BEN verhuurd in opdracht van grote professionele opdrachtgevers zeer regelmatig woningen in de vrije sector. Ook voor particuliere opdrachtgevers worden door makelaarskantoor BEN verhuuropdrachten uitgevoerd. Ook bij de nodige regelgevingen en aanvraag van de vergunning benodigd bij de verhuur op basis van de “leegstandswet” weet makelaarskantoor BEN de weg.  
 
Het verhuurtraject begint met de opname en het vaststellen van de reële verhuurprijs van het te verhuren object. Vervolgens worden de verhuurwensen van de opdrachtgever in kaart gebracht. Ter voorbereiding wordt de woning professioneel gefotografeerd en een verhuurtekst opgesteld. Wij plaatsen de te verhuren woning in het NVM uitwisselingssysteem en Funda. Ook wordt de woning geplaatst op Pararius, de grootste verhuurwebsite van Nederland waar met name veel expats mee bereikt worden. Naast de bezichtigingen en de onderhandelingen stellen wij de huurcontracten op en handelen wij de eindinspectie af.

Onze courtage bedraagt 1 maand huur exclusief BTW, met een minimumbedrag van € 1750,-- exclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de contractkosten, de professionele fotografie en de eventuele Engelse vertaling. Onze verhuuropdrachten vinden plaats op basis van exclusiviteit.

Huren:
Makelaarskantoor BEN kan voor u in het NVM uitwisselingssysteem en op Pararius de interessante woonobjecten goed in de gaten houden. Wij begeleiden u bij de bezichtigingen en de onderhandelingen. Denk hierbij aan de huurprijs en de vele incentives die wellicht mogelijk zijn.