Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaarskantoor BEN

Ester Kampinga
Ester Kampinga
Register Makelaar-Taxateur o.z.
Ester Kampinga (1970) werkt sinds 1998 in Amsterdam in de makelaardij. Zij heeft bij diverse gerenommeerde Amsterdamse Makelaarskantoren gewerkt en ervaring opgedaan, alvorens vanaf medio 2007 als medeoprichter van Makelaarskantoor BEN aan de slag te gaan. Sinds 2004 is zij gecertificeerd Makelaar-Taxateur.
Lid van MVA/NVM/VastgoedCert/NRVT.

Ester woont in Amsterdam. In haar vrije tijd besteedt zij graag tijd aan haar gezin, houdt ze van hardlopen en lekker koken en geniet zij van alle culturele en culinaire festiviteiten in Amsterdam.
Floris van der Peijl
Floris van der Peijl
Register Makelaar-Taxateur o.z.
Floris van der Peijl (1982) werkt sinds 2004 in Amsterdam in de Makelaardij. Het beroep makelaar is hem met de paplepel ingegoten. Vader Goof heeft hem alle kneepjes van het vak geleerd. Floris is gestart bij een particuliere ontwikkelaar als acquisiteur om daarna aan de slag te gaan bij een gerenommeerd Makelaarskantoor in Amsterdam. Sinds 2009 is Floris het familiebedrijf gaan versterken om in 2012 toe te treden tot de directie. Samen met collega en vader Goof van der Peijl de fusie met Makelaarskantoor BEN aangegaan in 2016.
Sinds 2013 is hij gecertificeerd Makelaar-Taxateur.
Lid van MVA/NVM/VastgoedCert/NRVT.

Floris woont in Abcoude. In zijn vrije tijd besteedt hij graag tijd aan het thuisfront, is hij sportief aangelegd, maar ook lekker eten en drinken behoort tot zijn “hobbies”.
Niels Maijer
Niels Maijer
Register Makelaar-Taxateur o.z.
Niels Maijer (1973) werkt sinds 1999 in Amsterdam in de makelaardij. Niels heeft bij diverse gerenommeerde Amsterdamse Makelaarskantoren gewerkt en ervaring opgedaan, alvorens vanaf medio 2007 als medeoprichter van Makelaarskantoor BEN aan de slag te gaan.
Niels is examinator voor de vaktest in Amsterdam, in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Niels is vice-voorzitter van het bestuur van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) sinds januari 2014.
Sinds 2004 is hij gecertificeerd Makelaar-Taxateur.
Lid van MVA/NVM/VastgoedCert/NRVT.

Niels woont in Amsterdam. In zijn vrije tijd is Niels bij uitstek een echte familieman, slaat hij graag een balletje op de tennisbaan en vindt hij het leuk om lekkere wijntjes in te kopen in het buitenland (en op te drinken!).
Govert van der Peijl
Govert van der Peijl
Register Makelaar-Taxateur o.z.
Goof van der Peijl (1951) werkt sinds 1992 in Amsterdam in de makelaardij. In 1992 heeft hij het kantoor Van der Peijl opgericht en sinds 2009 heeft zoon Floris het team versterkt. De ouwe rot in het vak heeft inmiddels een stapje terug gedaan maar is nog steeds het klankbord van menig makelaar. Goof doet veel taxaties en veilingen en grote aan- en verkopen met beleggers. Sinds 1995 is hij gecertificeerd Makelaar-Taxateur. Lid van MVA/NVM/VastgoedCert/NRVT.Goof heeft het Amsterdamse verruild voor het rustige en bosrijke Vorden. In zijn vrije tijd geniet hij graag van de natuur.
Aline Bosma
Aline Bosma
Assistent Makelaar (ARMT)
Aline Bosma (1988) werkt sinds 2017 in Amsterdam in de makelaardij. Zij heeft twee jaar ervaring opgedaan bij een makelaarskantoor in de Bollenstreek, alvorens zij als Office Manager bij Makelaarskantoor BEN aan de slag is gegaan. In juni 2018 is Aline geslaagd voor de studie Assistent Makelaar. Hierdoor is zij nog beter inzetbaar om het kantoor te ondersteunen.

Aline woont in Amsterdam. In haar vrije tijd geniet zij van de faciliteiten die Amsterdam te bieden heeft, zoals de gezellige café’s, hippe restaurants en sporten in het Vondelpark.
Larissa Kraakman
Larissa Kraakman
Office Manager
Larissa Kraakman (1994) werkt sinds januari 2018 in Amsterdam in de makelaardij. Zij heeft haar studie gevolgd en afgerond bij Schoevers. Met een aantal jaar ervaring als Officemanager ondersteunt ze nu met veel plezier Makelaarskantoor BEN en daarnaast is ze begonnen aan de opleiding tot Assistent Makelaar. Larissa woont in Amsterdam en in haar vrije tijd gaat zij graag uit eten, winkelen, sporten en heeft een passie voor interieur.